knop home Image Map
TeaserTeaser

Lloret de Mar

Can Prats

  • 10 pers. + 2 kind. + baby
  • 2 badkamers

  • 6 slaapkamers

  • 3 toiletten

  • Privé zwembad 

  • Internet via USB

 

Villa Can Prats

Toen we deze 'masia' voor het eerst zagen konden we onze ogen niet geloven; zo'n prachtige oude herenboerderij op een bebost terrein van 10.000 m², midden in de wijk Roca Grossa in Lloret de Mar, op slechts 2,5 km van het strand. Maar het is waar! Deze masia uit 1768 (de oudste in Lloret de Mar en nog steeds van dezelfde familie) heeft nog vele authentieke details en is aangepast om de liefhebber een geweldige vakantie te laten beleven.

Hier heeft u veel privacy en rust en uw eigen terrein biedt al vele mogelijkheden; de kinderen kunnen er naar hartelust rondrennen, voetballen, verstoppertje spelen en hutten bouwen. Er is genoeg te ontdekken! Hier en daar wel even opletten met de allerkleinsten. Ook beschikt u over een privé-zwembad (8 x 4 m, diep tot 2.30 m) met zonneweide en ligbedden voor de altijd welkome waterpret.

Meer waterpret is er in het waterpretpark Waterworld (4 km) met spectaculaire glijbanen en u kunt naar het lange strand van Lloret de Mar op slechts 2,5 km. Iets verder liggen de idyllische baaitjes San Fransesc en Santa Cristina (beide zo'n 5 km) die u zeker een bezoek moet brengen. Nog een must is de mondaine hoofdstad van Catalonië, Barcelona. Een geweldige stad met sfeervolle pleinen, gezellige terrasjes en bijzondere bezienswaardigheden. Eten kunt in één van de vele restaurants in Lloret de Mar of u bereidt zelf iets voor in de buitenkeuken met stenen BBQ. Supermarkt en bakker op 2 km.

Authentieke 'masia', omgetoverd tot vakantiehuis. Een rondleiding door uw masia; U bereikt uw vakantiehuis via een oprijlaan en u parkeert voor de oude opslagschuur. Met een mooie grote sleutel opent u de houten deuren en komt in het halletje met oude karrenwielen en fonteintje ter decoratie. Apart houten stoel-toilet. Er zijn balkenplafonds in het hele huis en let u vooral ook op alle authentieke details zoals de lampjes, nisjes, luiken en deurkrukken.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren